Gostišče pri Izidorju, Koroška cesta 16a, 2366 Muta
SL DE

Predstavitev

Gostišče pri Izidorju se nahaja tik ob glavni cesti Dravograd–Maribor, le nekaj kilometrov od meje z Avstrijo. V Dravski dolini, kjer se gostišče nahaja, imate možnost splavarjenja, kolesarjenja, hoje v naravi Pohorja.

Na drugi strani reke Drave pa sproščena hoja do Pernic pa dalje do Ojstrice in vse do Jerneja, od koder pa lahko nadaljujete pot proti Avstriji. Pozimi pa je možno prijetno smučanje na Kopah, do koder je samo 10 minut vožnje, dalje pa lepa sedežnica do vrha smučišča. Na Muti si lahko ogledate gasilski in kovaško-livarski muzej, tu je tudi najstarejša cerkev Rotunda.

Po vseh teh aktivnostih se gotovo prileže dobra hrana in pijača v prijetnem ambientu, ki vam ga nudimo v Gostišču pri Izidorju. Ponudba gostišča je zelo raznolika, saj vam ponujamo vse vrste mednarodnih specialitet, morskih jedi, jedi za naše najmanjše ter seveda koroške jedi, kot so koroška ižina in domače koline. V naši ponudbi so tudi vsakodnevne sveže malice ter kosila, ki jih nudimo vsak dan, še posebej ob nedeljah. Poskrbljeno je tudi za vaš počitek, saj vam ponujamo prenočišča v lepo urejenih sobah.

Sprejemamo tudi naročila za manjše in večje skupine do 85 oseb v veliki dvorani ali do 20 oseb v posebni sobi. Vse skupine si lahko jedilnik sestavijo po lastni želji.

Poleti vas postrežemo tudi v lepem letnem vrtu.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu